Voor we aan je woning werken, leer je ons graag wat beter kennen. Dat snappen we.

Een mooie gevel, het beste visitekaartje (voor jou en voor ons).

Flamand Projects is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in gevelbekleding, gevelreiniging en renovatiewerken. We willen onze klanten, zowel particulier als professioneel, de beste oplossing bieden voor hun woning of project. Dankzij vele jaren ervaring en de nodige opleidingen blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en materialen. Investeren in je gevel is een slim plan, want het verhoogt de financiële en esthetische waarde van je woning. En met de juiste partner heb je niets om je zorgen over te maken!

Sinds 2019 richten we ons ook op de projectmarkt. Geen enkel project is ons te groot, geen enkel idee te wild. Ons team bestaat uit 7 ploegen, waardoor we snel kunnen schakelen en meerdere projecten op hetzelfde moment kunnen inplannen.

Meet the team

  • Kenneth Flamand

    Zaakvoerder

    Flamand Projects is ontstaan vanuit de passie en ambitie van Kenneth Flamand. Na zijn opleiding tot schrijnwerker stapte hij in de zaak van zijn vader. Zijn leergierigheid en hands-on mentaliteit zorgden ervoor dat hij al snel zijn vakkennis uitbreidde en zin kreeg om een eigen bedrijf op te richten. In 2011 was Flamand Projects een feit! Ondertussen kan Kenneth zich omringen door een mooi team van meer dan 20 personen en is Flamand Projects uitgegroeid tot een vaste waarde op vlak van gevelbekleding en (totaal)renovaties!

  • Ulrike

    Administratie

Samenwerking met Sto

Wij werken uitsluitend samen met Sto. In de sector is Sto gekend als dé specialist voor gevelrenovatie- en isolatie. Dit betekent dat wij (en jij dus ook) kan rekenen op een betrouwbare, betaalbare en kwaliteitsvolle leverancier. Voor Sto gaan techniek en esthetiek hand in hand. Een gevel moet mooi zijn, maar ook functioneel. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten!

Dankzij onze samenwerking hebben wij het Sto expert label ontvangen.

Van plan tot uitvoering, zo gaan we te werk.

We doen er alles aan om je snel van dienst te zijn. Dit begint al bij de offerte-fase. Maak een afspraak of vraag je offerte digitaal aan. Je ontvangt binnen de 24u een antwoord.  We komen liefst even bij je langs om de woning te bekijken en ter plaatse op te meten.

In onze offerte leggen we je in detail uit hoe we jouw wensen naar de realiteit zullen omzetten. Akkoord? Top! Na goedkeuring plannen we de werken in. De vooropgestelde timing wordt zo goed mogelijk gerespecteerd, zodat jij snel kan genieten van je nieuwe thuis!