Diensten

We steken de handen uit de mouwen.

Gevel- en renovatiewerken van A tot Z.

Gevelbekleding

Met een nieuwe gevel krijgt jouw (oude) woning meteen een heel nieuwe uitstraling! Je koopt zelf toch ook graag af en toe een nieuwe jas? Wij plaatsen crepi, steenstrips of houten gevelbekleding, volledig in de stijl die je zelf graag ziet. In tegenstelling tot andere aanbieders kunnen wij met ons eigen team alle nodige aanpassingen aan de gevel doen, zoals dakoversteken of raamopeningen aanpassen.

Renovatiewerken

Flamand Projects is jouw partner voor algemene schrijnwerken en renovaties. Er is niets leuker dan een buiten- of binnenomgeving zien transformeren tot een volledig nieuwe ruimte. Heb je genoeg van je oude badkamer, moet je dak vernieuwd worden of wil je jouw woning uitbreiden met een terras of oprit? Wij denken graag met je mee om de beste keuzes te maken!

Totaalprojecten

Bovenstaande zaken kunnen ook aangeboden worden in een totaalconcept. Wij zijn van vele markten thuis en hebben een uitgebreid netwerk, waardoor jij slechts met 1 aannemer hoeft te werken. Na een eerste kennismaking brengen we je in contact met een architect en begeleiden we het volledige project. We nemen eventuele afbraakwerken voor onze rekening, net als fundering- en bouwwerken. Zelfs de laatste schilderwerken voeren wij met veel deskundigheid uit!

Projectontwikkeling

Je merkt het, we zijn graag bezig. Naast het werk voor onze klanten, realiseren we ook eigen ontwikkelingen. Van appartementen tot garages, we werken alles met veel oog voor detail af. Bekijk hier onze laatste opleveringen.