B2B

Gevelbekleding voor professionelen.

Voor de professionele markt (ontwikkelaars, aannemers en architecten) leveren en plaatsen wij hoogwaardige gevelbekleding in crepi, maar ook in hout of steen. Gevelbekleding bepaalt het uitzicht van een woning, bedrijf of appartement. Jouw project is pas geslaagd wanneer de uitstraling helemaal goed zit!

Zoek je een partner die je kan vertrouwen en kort op de bal kan spelen? Bij Flamand Projects is dat geen probleem!

Crepi, hout of steen?

Crepi

Crepi is tegenwoordig een van de populairste soorten gevelbekleding. Het is een relatief goedkoop alternatief en zorgt voor een mooie en moderne look. Elk soort gevel kan perfect bepleisterd worden met crepi.

Houten gevelbekleding

Warm en landelijk of net trendy en strak, laat je inspireren door de natuur en ga voor de stijl die perfect bij jouw project past. We adviseren je graag over de verschillende houtsoorten.

Steenstrips

Kies uit allerlei vormen en kleuren om zo de gewenste baksteensoort na te bootsen. De steenstrips nemen minder plaats in dan gewone stenen en kunnen op maat gezaagd worden. Voor architecten biedt dit heel wat mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Flamand Projects?

Duidelijke communicatie

Wij reageren binnen de 24u op een offerte-aanvraag. Samenwerken met andere (onder)aannemers om een project tot een goed einde te brengen is onze tweede natuur. Daar hoort ook bij dat we kort op de bal kunnen spelen, bijvoorbeeld wanneer het gaat om werfvergaderingen of snelle aanpassingen.

Groot magazijn

Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’, beschikken we over een groot machinepark en ruime voorraden in ons magazijn. Zo kunnen we de vooropgestelde planning optimaal respecteren. Ook bij een last-minute vraag of overmacht helpen we je graag uit de nood.

Garantie op kwaliteit

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs, dat is wat je bij ons mag verwachten. Voor gevelafwerkingen in crepi werken we enkel met de innoverende producten van Sto, marktleider in pleistersystemen en buitengevelisolatie. Dit is zonder twijfel een meerwaarde voor je projecten!

Scherpe prijzen

Flamand Projects is uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Onze prijzen zijn zeer competitief, zonder in te boeten op kwaliteit en afwerking. We willen een betrouwbare, toegankelijke partner blijven. Onze gedetailleerde offertes zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Foundation till finish

Voor de projectmarkt hebben wij een foundation till finish concept. Dankzij onze ervaring in de bouwsector kunnen we alle nodige aanpassingen aan daken, ramen, deuren, … door onze eigen vakmensen laten uitvoeren. Dit komt de timing en kostprijs van het project alleen maar ten goede!